ΑΓΩΝΑΣ 10km

ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

10km

Η μικρότερη διαδρομή των 10 χλμ ουσιαστικά αποτελεί μία διάσχιση αφού το σημείο εκκίνησης στις Καμάρες είναι κοινό με τη μεγάλη αλλά ο τερματισμός θα γίνει στην Απολλωνία!

Τα πρώτα 400 μέτρα είναι ίδια αλλά αμέσως μετά το τέλος της παραλίας στρίβετε δεξιά και μετά από 500 μέτρα σε άσφαλτο πιάνετε  τον ανηφορικό χωματόδρομο ο οποίος πολύ σύντομα γίνεται μονοπάτι με κατεύθυνση την Μαύρη Σπηλιά. Στις φουρκέτες του μονοπατιού αξίζει μια ματιά προς τα κάτω όπου η θέα στις Καμάρες είναι εντυπωσιακή ενώ στην απέναντι ακριβώς πλευρά θα βλέπετε τους αθλητές της μεγάλης διαδρομής να  ανηφορίζουν για τον Άγιο Συμεών!

Μετά την Μαύρη Σπηλιά τα δύσκολα έχουν τελειώσει αφού συνεχίζετε με μικρότερη κλίση ενώ το τελευταίο χλμ πριν τον Αη Λευτέρη είναι πολύ γρήγορο και με μαλακό χώμα. Εδώ θα βρείτε και τον πρώτο σταθμό τροφοδοσίας (4ο χλμ) της διαδρομής.

Τα επόμενα 2,5 χλμ μέχρι το τέλος του μονοπατιού είναι κατηφορικά και πολύ ευχάριστα!

Βγαίνετε στην άσφαλτο όπου ανηφορίζετε με μικρή κλίση για 1.300 μέτρα και φτάνετε στα Φυρόγια (2ος σταθμός -8 χλμ). Στο τελευταίο 1,5 χλμ διασχίζετε την Απολλωνία ενώ θα συναντιέστε με τους αθλητές της μεγάλης διαδρομής που θα έχουν αντίθετη με εσάς κατεύθυνση!

Στο γήπεδο της Απολλωνίας είναι ο τερματισμός και εκεί θα βρείτε το drop bag που ειχατε  αφήσει στην εκκίνηση ώστε να μπορείτε να αλλάξετε ενώ τα λεωφορεία της διοργάνωσης θα σας μεταφέρουν στις Καμάρες όπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τους τερματισμούς της μεγάλης διαδρομής και να συμμετάσχετε στη γιορτή!

ΕΓΓΡΑΦΗ / REGISTRATION

 

registration payment

© 2017 Sifnos Trail Race. All Rights Reserved. Designed By Chronosystems