ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

eagle logo

 

Η οικογενειακή επιχείρηση Sifnos Stoneware ξεκίνησε το 2006 με μοναδικό αντικείμενο είδη οικιακής χρήσεως άλλα και διακόσμησης απο πήλο stoneware υψηλής αντοχής που προσφέρεται για πολύ όμορφα χρώματα. Η μεγάλη εμπειρία και γνώση στην κεραμική έχει βάθος 5 γενεών. Σήμερα, ύστερα απο 11 χρόνια λειτουργίας στην Σίφνο, έχει να παρουσιάσει πολλά μοντέρνα σχέδια, καινούργια σχήματα και κυρίως εντυπωσιακά υαλώματα.

 

logo1

Ποιοί είμαστε

physioathens A4

To Σύχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physioathens θα προσφέρει στο φετινό Sifnostrailrace  :

  • 3ΔΩΡΕΑΝ Αθλητικά Μασάζ ( SPORTSMASSEGES) κατόπιν κληρώσεως
  • 25% έκπτωση σε όλους τους συμμετέχοντες για όλες τις υπηρεσίες του Physioathens(Συνεδρίες Φυσικοθεραπείας, Sportmassage, Personaltraining) Ανάλογο ειδικό έντυπο/κουπόνι θα μοιραστεί με το Startpack

Το link του site μας είναι: www.physioathens.gr και το όνομα της σελίδας μας στο facebook : Physioathens- Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας

physiologo

Το πρότυπο κέντρο αθλητικής αποκατάστασης Physio Kinetics by Petroutsos προσφέρει αποκλειστικά για το  Sifnos Trail Race σε δύο αθλητές (μια γυναίκα και έναν άντρα) από έναν δωρεάν,  εξειδικευμένο στη δρομική δραστηριότητα, «Εμβιομηχανικό Έλεγχο». Πρόκειται για μια διαδικασία φυσικής εξέτασης στο ιατρείο που στοχεύει στην πρόληψη ή την θεραπεία επώδυνων δρομικών τραυματισμών και την έμμεση αύξηση της απόδοσης. Η εξέταση περιλαμβάνει:

  • μέτρηση μυοσκελετικών ασυμμετριών
  • μέτρηση αξόνων και αναλογιών στα μακριά οστά του κάτω άκρου
  • μέτρηση γωνιών, στατικά και δυναμικά στα αρθρικά συμπλέγματα του κάτω άκρου
  • συσχέτισή των παραπάνω με ειδικά χαρακτηριστικά (φύλο, BMI, φυσική κατάσταση, προπονητικός όγκος, προπονητικά τερέν, υποδήματα)
  • συμβουλευτική ως προς τον προπονητικό όγκο (προσαρμογές προπονητικού προγράμματος), επιλογή κατάλληλου προπονητικού υποδήματος, συζήτηση άλλων θεραπευτικών προσεγγίσεων, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο (Manual Therapy, εξειδικευμένη ενδυνάμωση, δυναμικές διατατικές, κατασκευή ορθωτικών πελμάτων έσω υποδήματος κλπ).

http://www.physiokinetics.gr/sport-specific-screening

http://www.physiokinetics.gr/apokatastasi-sta-kato-akra-kai-to-kato-podi

 

Nestle

 

Tα προϊόντα Nestle θα φροντίσουν για τη σωστή ενυδάτωση και τόνωση των αθλητών στη διάρκεια των αγώνων του Sifnos Trail Race:

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή με καταγωγή από τα Ακαρνανικά Βουνά έχει ένα πολύτιμο μυστικό: την ίδια την καταγωγή του, έναν ιδιαίτερα πλούσιο τόπο σε υδάτινους πόρους με φημισμένες πηγές. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή είναι ιδανικά ισορροπημένο σε πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία ευεργετικά για τον οργανισμό μας. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για δίαιτα πτωχή σε νάτριο και γενικότερα για όσους επιθυμούν μια ισορροπημένη διατροφή. Επίσης, η χαμηλή περιεκτικότητά του σε άλατα το καθιστά ιδανικό και για παιδιά.


Οι ανανεωμένες μπάρες δημητριακών FITNESS® είναι δίπλα σου κάθε στιγμή της μέρας, δίνοντας σου ενέργεια όπου κι αν είσαι! Γιατί περιέχουν και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή.
Φτιαγμένες με τις τραγανές νιφάδες FITNESS® με σιτάρι ολικής άλεσης, βρώμη ολικής άλεσης και ρύζι έχουν απολαυστικά συστατικά που απογειώνουν τη γεύση τους και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς... ουρανίσκους!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο: www.nestle.gr
___________________________________________________________________

During the Sifnos Trail Race, Nestle products will take care of the proper hydration and support of the athletes:

Korpi Natural Mineral Water which springs in the Akarnanika mountains possesses a valuable secret: its origin; an area with famous mountain springs. Korpi Natural Mineral Water is a uniquely balanced water containing valuable minerals and micronutrients beneficial to human organisms. Its low sodium concentration makes it ideal for those who wish to have a balanced diet. Additionally its low salts concentration makes it ideal for children.

Renewed FITNESS® cereal bars, accompany you every day, providing you the needed energy since they contain complex B vitamins which release energy from food. They consist of crisp FITNESS® flakes containing whole grain wheat and rice. The resulting amazing taste can satisfy even the most demanding palates!

More information can be found on: www.nestle.gr

 

nova

Στις 5 και 6 Μαίου 2018 η Nova, δηλώνει “παρών” στο  Sifnos Trail Race & Sifnos Run στηρίζοντας τα δύο αθλητικά event με την ομάδα της, αναλαμβάνοντας το ρόλο του χορηγού επικοινωνίας.

Η Nova, o μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, στηρίζει το δρομικό κίνημα τόσο με στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα όσο και με τη συμμετοχή της ομάδας των αθλητικών της καναλιών, “Novasports Running Team”. 

Μάθε περισσότερα για την ομάδα που δημιουργήθηκε & αναπτύσσεται από τη Nova για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

H “Novasports Running Team”, έχει “Captain” τον παγκόσμιο πρωταθλητή στα 400 μ. μετ’ εμποδίων, Περικλή Ιακωβάκη και αποτελείται από εργαζόμενους, συνδρομητές αλλά και φίλους της Nova.  Δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται σταθερά στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η τελευταία υλοποιεί στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Aναλυτικότερες πληροφορίες  είναι διαθέσιμες στην εξειδικευμένη σελίδα στο novasports.gr: www.novasports.gr/novasports-running-team.

Η Nova είναι ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Μέσω της οικογένειας υπηρεσιών «Nova 3play», έφερε και καθιέρωσε το 2013 στην ελληνική αγορά τις συνδυαστικές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου, δημιουργώντας μία νέα, ενιαία εμπειρία οικιακής απόλαυσης.

Τις υπηρεσίες Nova για το σπίτι λαμβάνουν σήμερα 1 εκατομμύριο συνδρομητές, ενώ παράλληλα η Nova προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε 40.000 επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου. Η Nova αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας και εμπλουτίζει διαρκώς την εμπειρία των πελατών της με πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως οι πρόσθετες υπηρεσίες τηλεόρασης «Nova On Demand», «Νova GO», «Nova Multiview», μέσα από τις οποίες «Ζεις καλύτερα».

Οι υπηρεσίες Nova παρέχονται από την εταιρία Forthnet.

 

 logo

 

Δώρα για όλους τους νικητές του αγώνα Sifnos Trail Race από την Terra Nation!

Η Terra Nation, η εξειδικευμένη εταιρεία σε προϊόντα παραλίας, θα προσφέρει στους 1ους αθλητές όλων των κατηγοριών την μοναδική τσάντα IKA KOPU ενώ σε όλους του 2ους & 3ους αθλητές από 1 πετσέτα ONE MOE! Τα δώρα όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού θα κληρωθεί μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στο τέλος του αγώνα 1 HARE KOHU σκίαστρο ενώ όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν κουπόνι έκπτωσης για αγορές στο website της Terra Nation https://www.terranationshop.gr/

Αναλυτικά τα δώρα των νικητών:

Αγώνας 30χμ, men κατηγορία 1:
1ος νικητής 1 τσάντα IKA KOPU 2ος & 3ος νικητής 1 πετσέτα ONE MOE
Αγώνας 30χμ, men κατηγορία 2:
1ος νικητής 1 τσάντα IKA KOPU 2ος & 3ος νικητής 1 πετσέτα ONE MOE
Αγώνας 30χμ, men κατηγορία 3:
1ος νικητής 1 τσάντα IKA KOPU 2ος & 3ος νικητής 1 πετσέτα ONE MOE
Αγώνας 30χμ, men κατηγορία 4:
1ος νικητής 1 τσάντα IKA KOPU 2ος & 3ος νικητής 1 πετσέτα ONE MOE
Αγώνας 30χμ, women κατηγορία 1:
1ος νικητής 1 τσάντα IKA KOPU 2ος & 3ος νικητής 1 πετσέτα ONE MOE
Αγώνας 30χμ, women κατηγορία 2:
1ος νικητής 1 τσάντα IKA KOPU 2ος & 3ος νικητής 1 πετσέτα ONE MOE
Αγώνας 10χμ, men:
1ος νικητής 1 τσάντα IKA KOPU 2ος & 3ος νικητής 1 πετσέτα ONE MOE
Αγώνας 10χμ, women:
1ος νικητής 1 τσάντα IKA KOPU 2ος & 3ος νικητής 1 πετσέτα ONE MOE

Ποιά είναι η TerraNation;

Η TerraNation είναι η κοινότητα όλων εμάς που μιλάμε τη γλώσσα της ευτυχίας και της ελευθερίας. Ανέμελα, απολαμβάνουμε την ομορφιά των στιγμών στην παραλία, επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να αγγίξουμε τη γη την οποία εμπιστευόμαστε, θαυμάζουμε το ουράνιο θόλο, ανακουφιζόμαστε από το χάδι του αέρα, και αναζητάμε τη δροσιά του νερού από τη θάλασσα, τις πηγές , τα ποτάμια και τις λίμνες.

 

PARIMED LOGO

 

Η εταιρεία PARIMED ΑΕ ως αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των συσκευών μυϊκής ηλεκτροδιέγερσης Powerdot και Globus, θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο προθέρμανσης -αποθεραπείας& αποκατάστασης  στον αγώνα.

Οι αντιπρόσωποι από την  εταιρεία Parimed (γυμναστές/φυσικοθεραπευτές) θα παρέχουν δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να γνωρίσουν στην πράξη την αποτελεσματικότητα των συσκευών Pοwerdot & Globus στον τομέα της προθέρμανσης  και αποθεραπείας. www.parimed.gr

© 2017 Sifnos Trail Race. All Rights Reserved. Designed By Chronosystems